Making Money med artikler: det bedste sted til sted affilierede Links på dit websted

Hvor du placerer dit affilierede links på dit websted kan virkelig gøre en forskel på hvor mange klik du ender med at få, og da hvert klik betyder et potentielt salg, dette er et vigtigt aspekt af internetmarkedsføring.

Forskning har vist, at de mest effektive affiliate links er tekst-links. Ja, almindelig tekstlinks. Ikke stor prangende bannerannoncer som de fleste affiliate hjemmeside er fyldt til randen med. Hvad sker er, du skriver en stor artikel (eller har en skabt) om produktet eller noget relateret til produkt og stok linket ind i din tekst. Dette giver mulighed for interesserede læsere at se linket som de læser og klikke på den.

Naturligvis, skal din artikel og dit link arbejde effektivt sammen for at gøre dette til at ske. En dårlig artikel og en ikke-forretningsmæssigt forbundne link til et ukendt produkt er ikke sandsynligt at opnå fortjeneste rulle.

Så næste gang du er ude på at vælge en affiliate link, prøv at placere et relevant link i en stor artikel, der er godt optimeret til søgemaskiner og se hvordan det fungerer for dig.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.