Top 10 grunde Hvorfor EBay auktioner Fail

Er din ebay auktion ikke tiltrække nogen tilbudsgivere? Du har svært ved at sælge dine varer med så mange konkurrenter. Så er du nødt til at tage et kig på nedenstående liste af top 10 grunde Hvorfor auktioner mislykkes.

1. høj Startpris

Mange ebay købere søger et godt tilbud på ebay. Hvis du fast din pris for høj, du sandsynligvis skræmme dem væk. De vil ikke engang se på din auktion. Forsøge at sænke dine Start bud hver gang auktionen mislykkes.

2. Ebay købere kan ikke finde dig

Med millioner af programoversigter på ebay med tusindvis tilføjet hver dag, købere muligvis ikke finde din auktion fortegnelse. Det er derfor din auktion titel er så vigtigt, da de fleste købere kun bruger grundlæggende søgefunktion.

3. ingen billede

To mennesker er visuelle dyr. Vi har tendens til at blive tiltrukket af billeder. Så det er vigtigt at indsætte et billede til hver auktion liste du. Købere gerne se hvad det er de bud på, selv om de allerede kender produktet godt.

4. mindstepris

At sætte en mindstepris undertiden skræmmer potentielle købere væk. Prøv ikke at have en reserve pris hvis det er muligt.

5. dårlig præsentation

Præsentation af din auktion skal være professionelle. Få en gratis auktion skabeloner fra ebay eller på internettet. Gør det nemt at læse din auktion ved at vælge en lys farvet baggrund og 12 størrelse sort skrift.

6. dårlig stavning og grammatik

Køre stavekontrol, før du liste din auktion. En dårlig stavning eller grammatik auktion gør du ser dårligt og inspirere ikke købernes tillid til dig.

7. høj fragtpris

Ikke overprisen dit forsendelsesomkostninger. De fleste købere vil være i stand at vide hvis du overprisen temmelig nemt ved hjælp af shipping lommeregneren leveres af ebay. En lille håndtering afgift er rimelig.

8. lav Feedback

Du lige er startet ud at sælge på ebay? Hvis ja, kan det være ganske svært at sælge din auktion. Mit råd er at få din feedback rating op til mindst 20. Du kan købe nogle billige varer for at øge din feedback. Det vil være lettere for dig at sælge derefter.

9. ingen betalingsmuligheder

PayPal er langt den mest acceptable betalingsform på ebay. Hvis du ikke har det, gå og få det. Der er også andre betaling processor som 2checkout, nochex, men de er ikke integreret i ebay som paypal. Dine kunder kan ikke vide, hvordan at betale gennem dem.

10. ikke svare på spørgsmål

Der vil være tidspunkter, hvor købere har spørgsmål vedrørende din auktion. Du bør forsøge at svare så hurtigt som muligt eller inden for 24 timer. Tager for lang tid og din købere vil køre for at købe din konkurrents produkt.

Der har du det. Dette er min liste over top 10 grunde Hvorfor auktioner undlader at få alle tilbudsgivere. Selvfølgelig er der andre grunde så godt, som jeg vil fremhæve på min hjemmeside, men hvis du kan fjerne de punkter, jeg nævnte i din auktion, så skal du være stand til at få tilbudsgivere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.