Brug Aikido flytter i praksis eller i kamp

Det tager kun et splitsekund om nogen kommer som en victor eller en taber i kamp. Personen kan forsøge at huske det senere videre for at se hvilke fejl blev foretaget for at blive en bedre fighter i fremtiden.

Sådanne ting sker også i konkurrencen, hvilket er hvorfor det er bedst for den studerende at være bekendt med de forskellige aikido bevæger sig på alle tidspunkter.

For eksempel, i Ai hanmi shomenuchi en person griber hackeren ved halsen og tvinger modstanderen til jorden.

I Ai hanmi Kokyuho, dette er magen til først med forskellen at udvide armen en lidt længere for at opnå maksimal effekt.

Skal en hacker have en kniv, kaldes en god aikido flytte bruge Katate Ryotemochi hvor enkelt bruger begge hænder til at blokere våben bruges af angriberen og afvæbne det før at sætte personen på jorden.

Hvis enkelt er i stand til at komme bag angriberen, vil måske gør Ushiro Ryokatatori være en god ide. Dette vil gøre det muligt for studerende at få fat i begge skuldre af personen. Bør enkelt hård, er måske anvende Ushiro Kubishime, som vil midlertidigt skære lufttilførslen indtil voldsmand er bevidstløs, den bedste ting at gøre.

Ikke alle aikido bevægelser undervises er bare for at blokere og gøre personen falder til jorden. Der er også slående træk som Kata Menuchi, hvor hånden gør en skive til midten af panden. Dem, der ikke ønsker at påføre en hjernerystelse kan prøve Mune Tsuki, som er en strejke på brystet.

Et godt træk for benet er Aiki Otoshi bedre kendt i engelsk som en leg feje. Dette vil helt sikkert holde person ned især når at hacker tænker at studerende kan kun bruge armene når forsvare.

Når hackeren har været afdæmpet, vil det være mere sikkert at holde angriberen låst i en Sankyo hold. Denne teknik bruges af politiet, som er meget nyttigt, når politiet er på vej til lokationen.

Der er mere end 10 forskellige bevægelser i Aikido. Personen skal kunne skelne en fra den anden især når vilkårene er alle på japansk. Det bliver valget af den enkelte, hvilken en til at bruge når man er engageret i kamp.

Det første skridt i at lære denne kampkunst vil være at tilmelde dig i en dojo. Personen kan kigge på mappen for at finde den nærmeste, til hjemmet og derefter vælge at tilmelde dig, hvis priser er overkommelige.

Studerende vil derefter blive undervist i reglerne, hvordan man bære uniform og derefter korrekt flytter i hvert strøg. Enkelt bør ikke forvente at få det lige på den første dag, men i sidste ende gøre det bedre i de kommende dage.

Personen bør huske at Aikido i modsætning til andre kampsport kan kun bruges i defensivt øjemed. Normalt når mistænkt har undladt i angrebet, vil denne person køre så enkelt bør ikke give chase men hellere få hjælp.

Det er kun med praksis sparring med en partner eller endda gøre det samme i konkurrence, både sindet og kroppen kan være konditioneret til at engagere en hacker i kamp.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.